Cech Producentów Żywności w Katowicach

pl. Wolności 12, 40-078 Katowice
tel.: 32 781 07 31, 32 259 62 61, fax: 32 781 07 31

30-11-2017

„INNOWACYJNE SPOSOBY PAKOWANIA MIĘSA I PRZETWORÓW MIĘSNYCH” - seminarium

Cech Producentów Żywności w Katowicach 

Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy RP 

zaprasza na seminarium pt.:

„INNOWACYJNE SPOSOBY PAKOWANIA MIĘSA

I PRZETWORÓW MIĘSNYCH

które poprowadzi Ekspert ds. pakowania i oceny jakości mięsa dr inż. Marta Chmiel (SGGW)

6.12.2017, godz. 10.30 - 15.15

Gość specjalny:   Jacek Kucharski, Zastępca Głównego Lekarza Weterynarii

 

 

Moderatorem spotkania będzie:   Prof. dr hab. Andrzej Pisula

Koszt uczestnictwa: 220 zł +VAT

 
Miejsce:
Weindich Sp.J
Karola Adamieckiego 8, 41-503 Chorzów
 
 

Polityka prywatności. Copyrights by Cech Producentów Żywności w Katowicach © 2018
projekt i realizacja: ARTENIKA.IT